<< 1 2 3 4 >>
 • Nyheter , Tips och råd 2021-08-16

  Vårt bidrag till Solvatten

  Som en global aktör inom sanitet är det viktigt för oss på Saniflo att vi tar vårt ansvar. Därför jobbar vi dagligen mot ett av FN:s globala mål som handlar om alla människors rätt till rent vatten och sanitet. För att uppnå målet arbetar vi internt och skänker ett ekonomiskt bidrag till organisationen Solvatten. I år har bidraget gått till 23 familjer i Uganda som har fått tillgång till rent vatten.

  Läs mer
 • Nyheter 2021-06-15

  Vad är en kondensvattenpump?

  En kondensvattenpump (kondenspump) är en liten och smidig pump som transporterar bort kondensvatten från till exempel vattenberedare, klimatanläggning, luftkonditionering, kylaggregat och kylenheter samt avfuktare.

  Läs mer
 • Nyheter 2021-05-26

  Saniflos Pumpskola - Så räknar du på pumphöjd och pumplängd!

  I Saniflos pumpskola visar vi hur du räknar på pumphöjd och pumplängd. Vilken pump behövs i vilken situation och hur långt från huset kan du placera pumpen? När du ska välja en pump anpassad efter dina behov behöver du även ta med i beräkningen de förutsättningar du har i eller till bostaden. På alla våra produktsidor kan du läsa hur långt respektive hur högt produkten kan pumpa. Detta står angivet som max pumphöjd och max pumplängd.

  Läs mer
 • Nyheter 2021-04-01

  Allt du behöver veta om Attefallshus

  Allt du behöver veta om Attefallshus. Sedan januari 2020 har reglerna kring byggnation av Attefallshus ändrats. Numer får du bygga ett Attefallshus på 30 kvadratmeter(kvm) med 4 meter till nock, utan bygglov. Attefallshus är en typ av komplementbyggnad som från 2a juli 2014 får byggas utan bygglov på många tomter i Sverige. Attefallshus är döpt efter Sveriges dåvarande bostadsminister, Stefan Attefall.

  Läs mer
 • Nyheter , Tips och råd 2021-03-22

  Vårt samhällsansvar

  Som en global aktör inom sanitet är det viktigt för oss på Saniflo att vi tar vårt ansvar. Det gör vi på olika sätt. Våra produkter tillverkas i egna fabriker, med högsta kvalitet, för att kunna hålla under lång tid. Vi betraktar vatten som ett viktigt världsarv och begränsar därför dess konsumtion i våra produkter likväl som dess negativa effekter på miljön från våra fabriker.

  Läs mer
<< 1 2 3 4 >>