Montera en fettavskiljare/fettavskiljare

Varje restaurang avvisar diskvatten med hög fetthalt. För att inte skada det kollektiva vattenbehandlingssystemet är det nödvändigt att behålla dessa fetter. För detta erbjuder SFA dig Sanigrease-sortimentet med modeller som ska placeras eller begravas, för mobila cateringföretag eller kollektiva matsalar.

Montera en fettavskiljare/fettavskiljare

Filtrera för träffsäkrare resultat

Sortiment

Sanigrease T 24

Sanigrease T 24

Sanigrease T24 kan installeras under ett handfat tillfälligt: Litet...

Sanigrease T

Sanigrease T

Sanigrease T kan installeras för dyk i restaurangkök: Optimal hygien tack...
Sanigrease S

Sanigrease S

Sanigrease S kan installeras i storkök: Litet fotavtryck: passar genom en...
Sanigrease SU

Sanigrease SU

Underjordiska fettavskiljare Rotationsgjuten tank i återvinningsbar...

Två serier av SFA-fettavskiljare och -avskiljare, en serie som ska installeras med Sanigrease T & S, som ska grävas ner med Sanigrease SU-serien

Sangrease T 24

 Sanigrease T 24 är en fettavskiljare av polyeten designad för frostfri installation för mobila enheter som food trucks eller mobila diskmaskiner. Sanigrease T 24, med sitt lilla fotavtryck och lätthet (4 kg), kan installeras mycket enkelt under ett professionellt handfat för tillfällig användning tack vare dess DN50 inlopp och utlopp. Sanigrease T 24 har en total kapacitet på 24 L och en maximal fettvolym på 8 L. Den måste tömmas dagligen.

Sangrease T 40/60/80/100

Sanigrease T 40/60/80/100 är fettavskiljare designade för diskbänkar i restaurangkök. Tack vare det lilla utrymmet är installationen snabb och enkel. De fyra höjdjusterbara fötterna gör det enkelt att rengöra runt soporna. Underhållet är enkelt tack vare den avtagbara skalkorgen och dess dräneringsventiler.

Sangrease S 680 / S 1600 +

 Sanigrease S 680 och S 1600 är fettavskiljare designade för kollektivkök som serverar upp till 440 måltider/dag. De återvinner tunga rester tack vare DN110 inlopp och utlopp. Med sina endast 73 cm breda passerar de lätt genom en dörr för enkel hantering. De finns i versioner med avloppspelare och ventilation.

Sanigrease SU 1 / 1,5 / 2/3 / 4+

 Sanigrease SU 1 / 1,5 / 2/3/4 är fettavskiljare avsedda för nedgrävning. Tillgängliga i flera format med en nominell storlek från 1 till 4 (TN), de är i återvinningsbar polyeten framställd genom rotationsgjutning. Dessa är modeller med en slamfälla för att samla upp tunga material och är utrustade med PVC-inlopps- och utloppsanordningar. Slutligen är locket med tätning för gångpassage låst med rostfria skruvar och är tillverkat av förstärkt komposit.