Kvarntoaletter

Bekväma, pålitliga och med en modern design är produkterna i Sanicompact-sortimentet lösningen för installation av sanitetsanläggningar i små utrymmen.

När det är lite plats med Sanicompact på en elegant lösning.

Med en integrert kvern är dessa platsbesparande produkter som är idealiska för användning under trapr hur och konvensjonelt toalett har för mye djup för romdesignet. Från har också och inntak för en handvask slik at du kan skapa och komplett toalettrom.

Kvarntoaletter

Filtrera för träffsäkrare resultat

Installera

Enhet att ansluta

Sanicompact 43

Sanicompact 43

Den idealiska kompakta toalettstolen med inbyggd malpump för små utrymmen utan...

  • Handfat
  • WC
Sanicompact Pro

Sanicompact Pro

Toalettstol i porslin med inbyggd kvarn som du kan installera i utrymmen utan...
  • Handfat
  • WC

Om du vill bygga ett hus är varje kvadratmeter värdefull och dess användning bör vara genomtänkt. Du planerar att renovera ditt hus genom att till exempel lägga till en ny toalett. Oavsett konfiguration och utan att behöva allokera för mycket utrymme till toaletter, heter lösningen Sanicompact.

Installera toaletter i ett trångt utrymme: det är möjligt med SFA

Ytan som allokeras till sanitetsutrustning varierar från 1,2 till 2,5 m². Ett perfekt tänkbart utrymme under lutningen av ett vindsrum, på vinden eller under trappan. Så länge takhöjden är minst lika med 1 meter, och det finns ett vattenintag och ett evakueringsrör, så är allt möjligt. Det är också möjligt att sätta upp en toalettdel i ditt badrum, det är upp till dig att välja lämplig modell.

Installera toaletter på ett litet utrymme: Sanicompact 43

SFAs lösning Sanicompact 43 har många fördelar. Förutom den betydande utrymmesbesparingen är den mycket enkel att installera utan större arbete. Således gör det att du enkelt kan renovera ett oanvänt rum. Dess lilla evakueringsdiameter på endast 32 mm och dess djup på 43 cm tillåter alla typer av placering som i ett skåp under trappor. Sanicompact 43, keramik med integrerad kvarn är mycket estetisk och kräver ingen tank och är kompakt.

Handfatet kan enkelt kopplas ihop för en komplett toalett för dina gäster.

SFAs Sanicompact 43-lösning möjliggör fler energibesparingar eftersom den är utrustad med ett innovativt och ekonomiskt ""ECO +"" dubbelevakueringssystem: förbrukningen är därför 1,8 L till 3 L spolning.