Kondenspumpar för klimatanläggning

Luftkonditioneringsapparater genererar kondensat som kan behöva samlas upp för att kunna tömma det diskret.

För att möta detta behov erbjuder SFA en rad tysta och effektiva lösningar för att samla upp kondensat från luftkonditioneringsanläggningar från kyla 8 kW.

Kondenspumpar för klimatanläggning

Filtrera för träffsäkrare resultat

Installera

Enhet att ansluta

Sanicondens Clim Deco

Sanicondens Clim Deco

Kompakt pump som för bort kondensvatten från vägghängda luftkonditioneringar....

  • Klimatanläggning

Luftkonditionering är ett perfekt botemedel mot värmen som blir allt vanligare. Placerad i ditt vardagsrum låter den atmosfären passera och påverkas inte av ugnens effekter. För att din luftkonditionering ska fungera optimalt måste du tömma ut allt kondensat.

Avdunstning av kondensat från luftkonditioneringen: varför

Luftkonditioneringen producerar ånga när dessa ämnen blir till vätskor på grund av värmen, återstoden kallas kondensat. Denna vätska är giftig och måste tömmas. Föreskrifterna förbjuder utsläpp av kondensat i avloppsvatten. Av denna anledning är det nödvändigt att installera ett lyftsystem som eliminerar denna evakuering i ett undertak."

Evakuera kondensat från luftkonditioneringen: tre lösningar

SFAs expertis gör att vi kan erbjuda dig tre lyftsystem för din luftkonditionering:

Sanicondens Clim Deco är en lyftpump för evakuering av kondensat från väggmonterade luftkonditioneringsanläggningar. Dess vackra design gör den diskret på dina frågor."

Sanicondens Clim Mini S är en liten pump som enkelt integreras i din väggmonterade luftkonditionering. Tyst, den fungerar i två steg: först kommer kondensatet in i detektorn och töms sedan med en sugpump.

Sanicondens Clim Pack S är en estetisk lösning. Den kommer i form av ett mycket lättinstallerat kit som innehåller Sanicondens Clim Mini S-pumpen levererad med en ränna. Detta paket kombinerar flera fördelar: funktionalitet, tystnad och design."

Var och en av dessa lösningar är lätta att installera.

Levereras med en numrerad och schematiskt illustrerad bruksanvisning, du kan enkelt integrera den i ditt väggmonterade luftkonditioneringssystem. Du kan hänvisa till egenskaperna hos kondensatavloppssystemet på webbplatsen. SFA-experter ger dig också råd om det bästa sättet att anpassa dig. Vårt kunnande är baserat på ett nationellt nätverk av 70 eftermarknadstjänster som kan svara