En luftkonditionering

När luftkonditioneringen är i drift genereras vanligtvis kondens, vilket är normalt. Detta är inte en läcka, det indikerar att enheten fungerar korrekt. En kondensatuppsamlingsbricka finns också för avfallsinneslutning. Vattnet evakueras sedan genom avlopp som ansluter till utsidan av en eller flera bostadsrätter. Denna naturliga avdunstning av kondens måste vara kontinuerlig.

En luftkonditionering

Filtrera för träffsäkrare resultat

Sortiment

Enhet att ansluta

Sanicondens Clim Deco

Sanicondens Clim Deco

Kompakt pump som för bort kondensvatten från vägghängda luftkonditioneringar....

  • Klimatanläggning

När kondensatavloppet inte är naturligt möjligt erbjuder SFA dig tysta och designade lösningar för att diskret samla upp kondensatet från din luftkonditionering.

SFA erbjuder dig en Sanicondens Clim Mini S, en miniatyrpump för att lyfta och evakuera kondensatet som släpps ut av luftkonditioneringsapparater med en effekt på upp till 8 kW. Enkel installation, både estetisk och akustisk diskretion, denna nya SFA-referens finns även i Sanicondens Clim Pack S, en komplett lösning för installationen inklusive en Sanicondens Clim Mini S-pump, en vit ränna med vändbar platta (vänster/höger).

Sanicondens Clim Mini S är kompatibel med luftkonditionering upp till 8 kW effekt och är särskilt tyst med ett ljudtryck på endast 21 dB (A), vilket är det bästa på marknaden. Det bör också noteras att denna akustiska prestanda, synonymt med komfort, kombineras med ett flöde på 9 l/h (+/- 15%) med maximalt sug, mellan detekteringsenheten och pumpen, upp till 2 meter och en utlopp kondenserar upp till en höjd av 6 meter.

Sanicondens Clim Mini S accepterar en maximal temperatur på inkommande vatten på 35 °C och har ett inlopp med 16 mm diameter och ett utlopp på 6 mm. Sanicondens Clim Mini S är tillverkad i Frankrike och har en IP 20 elektriskt skyddsklass, och är också utrustad med ett säkerhetssystem med termiskt skydd (130 ° C), samt en kontakt för översvämningslarm.

Säkerhet alltid, denna gång på underhålls- och underhållssidan, eftersom dess kontroll kommer att underlättas tack vare dess transparenta bas och att SFA även utrustat den med ett antihävertsystem med vakuumbrytare som standard för att förhindra övertryck med, för direkta fördelar , en skyddad installation och förlängd livslängd för luftkonditioneringen

"Mycket kompakt, (detektionsenhet: 74 x 37 x 37,5 mm - pumpenhet: 57 x 32 x 105 mm), monteringen av Sanicondens Clim Mini S utförs, som alltid med SFA, mycket enkelt tack vare i synnerhet fästtillbehören och anslutning medföljer (1,2 m flexibel slang, detektorstöd, ventilationsrör, strömkabel och vakuumbrytare).