Välkommen till sidan för yresfolk

SFA har ett omfattande utbud av produkter från gråvattenpumpar, kvarnpumpar, Sanicompact WC-stolar till pumpstationer.

I situationer när det inte finns möjlighet till avloppsavledning genom gravitation kan våra pumpar vara lösningen oavsett om det gäller gråvatten, svartvatten eller vid översvämningar.

Tillämpningar och användningsområden för våra pumpar känner inga begränsningar. Vi har allt för toaletten, köket, tvättstugan, badrummet mm. Detta gäller ett enskilt rum lika väl som för ett hus, ett flerbostadshus eller en kommersiell byggnad.

Varje projekt skiljer sig åt med avseende på omständigheter och förutsättningar, och man måste alltid finna den lösning som passar bäst, såväl tekniskt som ekonomiskt.

Installatör

All dokumentation, inkl manualer etc som behövs.

Projektör / konsult

Galleri med projekt och dokumentation

Distributör

Produktdatabaser Fabdis, Spaix...

Installatörer, projektörer / konsulter eller distributörer - SFA har lösningarna oavsett i vilket stadium i projekteringsprocessen man befinner sig.

I projekteringsstadiet kan man behöva ta reda på mer information om SFAs olika produkter. Vårt säljteam och vår tekniksupport hjälper gärna till som affärsstöd för att finna den bästa lösningen. Vi ser till att de bästa förutsättningarna finns för ett framgångsrikt projekt, såsom ex vis produktblad, installationsmanualer, broschyrer, utbildningar, webinarier och mycket mer.

 Dimensionering av en SFA-lösning - upptäck SFA PumpSelect-verktyget. Med SFA PumpSelect kan man snabbt och enkelt välja en pumplösning baserad på inmatad konfiguration, och därefter ladda ner ett dokument med alla nödvändiga data. Ett val baserat på hydrauliska mätdata avs arbetspunkt, direktval baserat på produkteller snabbval via QuickSelector - det är bara att välja vad som passar bäst!

 Ni kan också fylla i en blankett med er förfrågan, skicka in den till oss så återkommer någon av våra experter med förslag på en lösning.

 Integration av 3D-filer: Se alla våra BIM-filer, tillgängliga i många olika format.

 För installation finns våra instruktioner, utbildningar och webinarier tillgängliga - allt för att möjliggöra en enkel installation av våra produkter.

 Uppkoppling och anslutning: från ett Smart Tangentbord till SFA Connect - våra pumpstationer är uppkopplade för enkel och effektiv drift och kontroll.

 Idrifttagning

 Service för After-Sales: Tekniska frågor eller i behove av en reservdel? Vår Support & Service är redo för att hjälpa till. 

Vi har många olika verktyg för att underlätta arbetet att ta fram den bästa lsningen; oaktat om det gäller ett enkelt produktblad, tekniska data, instruktionsmanualer, exakt dimensionering av en pump eller en pumpstation,eller kanske kompletta BIM-filer för integration i 3D-modeller.

 Ta gärna en titt på vår bloggsida; där har vi samlat utbildningar i hur man installerar våra olika produkter, men även de senaste webinarierna och olika referensprojekt.

Val av produkt

Sanipro UP

Sanipro UP

En tyst malpump som gör det möjligt att installera ett badrum med wc, bidé,...

  • Bidé
  • Dusch
  • Handfat
  • WC
Sanicubic 1 WP

Sanicubic 1 WP

Pumpstation för både enskilt bruk och användning i offentliga miljöer för att ta...
Sanicom 2 V02

Sanicom 2 V02

RSK 5886729 Sanicom 2 är en kraftig pumpstation för intensiv pumpning av...

Våra kataloger för yrkesfolk

Konsultera våra interaktiva kataloger online och låt oss presentera våra olika lösningar.

Bläddra i våra kataloger, ladda ned, dela och skriv ut våra lösningar.

Alla SFAs lösningar för yrkesfolk

Casestudier

Hittar du inte det du söker?

Tveka inte att kontakta oss, våra tekniska experter och vårt support & serviceteam är tillängliga för att svara på alla dina frågor.