Vill du installera våra produkter i dina kunders lokaler?

Är du installatör och vill veta mer om SFA-lösningar? Letar du efter teknisk information för att informera din kund? SFA ger dig alla verktyg och data du kan behöva för att driva ditt företag smidigt. Hitta alla SFA-lösningar för att möta dina kunders behov. Se installationsanvisningar och teknisk dokumentation för produkterna!

Hitta alla verktyg du kan behöva på den här sidan

Installationsanvisningar och teknisk dokumentation

Du hittar på denna sida all teknisk dokumentation som behövs för installationen av våra produkter. Häften, meddelanden och prestandadeklarationer står till ditt förfogande för var och en av SFA-produkterna.

Redan kund eller på väg att bli, SFA stödjer dig i ditt dagliga liv.

Du är en installatör

Dina aktiviteter är mångsidiga, från vattenmätare och badrumsinstallationer till gemenskaps- och industriell utrustning, för att inte tala om simbassänger, fontäner, vattenstrålar, vattenrening och brandskydd, etc. Eftersom tekniker ständigt utvecklas, har yrket som sanitetsinstallatör en praktisk och specifik aspekt med användning av olika material (koppar, stål, rostfritt stål, PER, etc.).

För att anpassa sig till livets olika skeden kan det vara nödvändigt att ordna sitt hem genom att till exempel lägga till sanitetsanläggningar eller en ny vatteninsats. SFA-produkter gör att dessa installationer kan utföras enkelt och utan större arbete!

Om badrummet som ska skapas är placerat i ett rum borta från byggnadens dräneringspelare, på vinden eller i källaren, krävs en anordning för att evakuera avloppsvattnet till rören.

Hittar du inte det du letar efter? SFA står till ditt förfogande.

Tveka inte att kontakta oss, via telefon eller e-post, våra tekniska experter, vår kundservice och vår försäljningsavdelning svarar dig!