SFA världen över

Sedan 65 år tillbaka är Saniflo det ledande varumärket på världsmarknaden inom avloppspumpar för inomhusbruk. Med våra pumpar kan man bygga ett badrum eller kök där man själv önskar utan att behöva dra nya avloppsstammar.

Saniflo tillhandahåller också pumpstationer för kommersiellt bruk och offentliga miljöer, pumpar som klarar både grå- och svartvatten i kubik. Våra produkter, som är synonyma med kvalitet och teknisk expertis ”Made in France”, uppfyller de allra högst ställda miljö och tekniska kraven.

Saniflo AB som har verkat i Sverige i över 30 år ingår i den franska koncernen SFA Group.

 

Fram tills idag har SFA tillverkat 8 miljoner enheter, mer än hälften av dem har sålts utanför Frankrike. Tack vare en integrerad produktionsverksamhet och stora resurser som ansatts för forskning och utveckling är SFA idag representerad i de flesta länder runt om i världen. SFA Group har egna dotterbolag i 28 länder, mer än 60 distributörer globalt och över 1000 anställda. I varje respektive land erbjuder SFA ett komplett sortiment av förstklassiga malpumpar för hus och båt.

All tillverkning sker i SFAs egna fabriker i Frankrike som är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 standard.

 

Det är här du hittar våra produkter:

 

Vox Hotel i Jönköping

Arcoa Mystic

Hôtel Plaza Champs Élysées

 

Det äldsta caféet i Europa

Vårdcentralen Centrum i Växjö

Buckingham Palace