Dräneringspumpar

Sanisub SFA-serien för att lyfta vatten, för alla behov SFA utvecklar sitt kunnande inom området vattenlyft med referenser till källarpumpar.

Dräneringspumpar

Filtrera för träffsäkrare resultat

Installera

Sanisub 400

Sanisub 400

Sanisub 400 för källardränering, pumpning av vatten från sumpar och...

Sanisub ZPK

Sanisub ZPK

Sanisub ZPK -   2 olika modeller Dubbel tätning (mekanisk och kompletterande...
Sanisub S-ZPK

Sanisub S-ZPK

Sanisub S-ZPK, 2 modeller för alla dina behov: Pump för aggressivt eller...
Sanisub Steel 50A

Sanisub Steel 50A

Sanisub Steel  är en pump i rostfritt stål: Mekanisk tätning med dubbel...
Sanipuddle - dränkbar pump

Sanipuddle

Sanipuddle  är en portabel och dränkbar avloppsvattenpump som är lämplig för...

Sanisub, ett komplett SFA-sortiment av källarpumpar, dedikerade till att lyfta vatten och mer specifikt för att evakuera vatten från källare, tvättstugor, garage och andra utrymmen som är utsatta för oavsiktliga och tillfälliga översvämningar.

Problem som tyvärr är allt vanligare med konsekvenserna av den globala uppvärmningen och dess extrema väderfenomen.

Sanisub erbjuder ett brett utbud av lösningar där alla hittar i Sanisub SFA-erbjudandet, en pump anpassad efter deras individuella behov. 

 

Sanisub, en" källare tom "sortiment för att möta alla situationer

Tack vare sina olika pumplösningar (från en rik katalog med mer än hundra pumpar) är Sanisub-serien den perfekta illustrationen av SFA:s expertis i oavsiktliga översvämningsfall, som kombinerar prestanda och användarvänlighet.

Utrustad med en helstålpump eller med en polypropenkropp, aktiv på kornstorlekar från 1 till 30 mm, automatiskt utlöst med flottör eller elektronisk nivåkontroll, anpassad till aggressiv vatten- eller vattentemperatur upp till 90 ° C..., Sanisub-serien erbjudanden kan möta alla utmaningar och i alla konfigurationer.

Sanipuddle: nästan total evakuering upp till 1 mm

Så kallad "mop"-pump eftersom den bara lämnar en pöl på en millimeter lätt att absorbera av en mopp, Sanipuddle-lösningen är tänkt att vara en riktig dammsugare av klart vatten (kornstorlek 1 mm). Sanipuddle, en dränkbar pump, fungerar direkt ur lådan och har en flödeshastighet på 5,5 m3 / timme.

Bärbar (endast 3,8 kg), utrustad med en 10 m strömkabel med eluttag för en lång räckvidd, Sanipuddle är även utrustad med en backventil och en slanganslutning. DN 25 uttag. Sanipuddle-pumpen är också mycket enkel att använda, perfekt lämpad för nöddränering. Tack vare sin lyfthöjd på 7 m kan den tömma de flesta källare, tvättstuga, simbassänger och garage.

 

Sanisub Steel nödsats: redo att användas för nödsituationer

SFA har designat med Sanisub Steel Emergency Kit, ett komplett kit i ett portabelt, färdigt att använda skåp där alla detaljer har beaktats. Således placeras pumpen, gjord av rostfritt stål, i en korg med perforeringar (8x8) som skyddar den från flytande främmande kroppar. Denna korg säkerställer enkel förvaring och perfekt stabilitet för pumpen under användning tack vare krokar ingjutna i korgen. Den kan dock enkelt tas ur denna behållare och användas utomhus. Dessutom anpassar sig snabbkopplingen som hör till utloppsslangen (15 meter lång) till alla konfigurationer, och automatisk frigöring sker via en justerbar flottör. Dessutom förhindrar en hållarkanyl knäckning och förhindrar därmed eventuell klämning av slangen. Slutligen är strömkabeln med eluttag 10 m lång.

Lätt och robust, Sanisub Steel 50A-pumpen som är monterad i satsen tillåter att avloppsvatten (10 mm kornstorlek) evakueras med en flödeshastighet på 9 m3 per timme med en lyfthöjd på upp till 7 m. Sanisub Steel Emergency Kit, som väger 13 kg och har en skyddsgrad på IP 68, har optimal motorkylning och tar emot vatten med temperaturer upp till 75 ° C under en kort period. Den är avsedd för hushålls-, industri- eller jordbruksapplikationer (pumpkällare, garage, regnvattenbrunnar).

 

Sanisub ZPK: den mångsidiga och ultrabeständiga lösningen

Sanisub ZPK-pumpen är nedsänkbar och bärbar och är både lätt och ultrabeständig mot slag och korrosion tack vare sin högkvalitativa polypropenstruktur. Tillgänglig i 2 modeller (30A och 40A) beroende på dess effekt (300 W och 850 W), ger Sanisub ZPK lyft upp till 7,5 m eller 10 m höga, med automatisk utlösning tack vare flottören (standard).

Tillförlitlighet och säkerhet är också i fokus, eftersom Sanisub ZPK är försedd med en dubbel tätning genom mekanisk tätning och packning. Beständig mot klart och grått vatten med en kornstorlek på 10 till 30 mm för ZPK 30A eller ZPK 40A och temperaturer upp till 90 ° C under en kort period, denna SFA-lösning är idealisk för de flesta nödavlopp. '' klart vatten med översvämmade källare , garage och regnvattenbrunnar, men även för pumpning av gråvatten (utan avföring) som duschar, tvättmaskiner, handfat ...

 

Sanisub S ZPK: för extrema situationer

SFA har tackat nej till Sanisub ZPK-pumpen i en version som är lämplig för att pumpa vatten laddat med salter (maximalt saltinnehåll 15%) eller aggressivt vatten från till exempel vattenavhärdningssystem eller som innehåller kondensat. Så föddes Sanisub S ZPK, en bärbar pump, utrustad med en mekanisk tätning i högkvalitativ kiselkarbid, ett hus och ett motorhus i rostfritt stål. Det bör också noteras att Sanisub S ZPK och dess två versioner 30A och 40A (4,5 respektive 6,5 kg) kan evakuera saltlösningsvatten från mjukgörare och aggressivt eller saltvatten (maximalt saltinnehåll på 15%) och att de har en automatisk flottör släpp som standard.

 

Sanisub 400 eller "plug-and-play" för de stora grundarna

Utrustad med en backventil och en kylmantel, Sanisub 400-pumpen, tillverkad av polyeten, har en nedsänkningskapacitet på upp till 7,5 m för att evakuera vatten med en partikelstorlek upp till 10 mm. Kompakt, bärbar och lätt (4,1 kg), den är avsedd för dränering av källare, sumpar, brunnar och vardagsrum. Så fort den är inkopplad (10 m anslutningskabel med stickpropp) startar den av sig själv och stannar av sig själv tack vare sin integrerade avtryckararm..