Placera din tvättstuga var du vill med Sanivite+ eller Saniaccess Pump

Nyheter 2021-09-29

Placera din tvättstuga var du vill med Sanivite+ eller Saniaccess Pump

Den senaste tiden har vi spenderat mer tid i våra hem och med det kommer en längtan efter smarta lösningar och välplanerade arbetsytor. Hur smidigt vore det inte att slippa gå ner till tvättstugan varje gång du ska tvätta och i stället ha en egen tvättstuga hemma? Oavsett om du vill placera din tvättmaskin i garderoben som aldrig används, i hallen eller i badrummet kan det bli möjligt med våra pumpar Sanivite+ och Saniaccess Pump. Vi går igenom pumparnas olika funktioner.

Våra två pumpar Sanivite+ och Saniaccess Pump fungerar perfekt för hemmabruk. Sanivite+ är en kompakt pump med fyra inlopp, vilket innebär att du exempelvis kan koppla in en tvättmaskin, tvättställ, badkar och dusch till den. Medan Saniaccess Pump bara har tre inlopp, men det räcker utmärkt för att installera en tvättstuga. För allt du behöver i en funktionell tvättstuga är en tvättmaskin och ett tvättställ. Sanivite+ är något tystare än Saniaccess Pump.

En Saniaccess pump har inspektionsluckor för att enkelt komma åt skärssystem, membran och elektronik. Det innebär att det är enklare att serva pumpen. Sanivite+ klarar av en temperatur på 65 grader medan du kan tvätta i 75 grader med en Saniaccess pump. Sammanfattningsvis är Sanivite+ något tystare, medan en Saniaccess pump klarar något högre temperaturer och är enklare att serva. Det är perfekt att använda någon av dessa pumpar när du exempelvis vill göra om förrådet till en tvättstuga. Med dessa pumpar blir renoveringen enklare och billigare eftersom du inte behöver bila upp golvet för att lägga rör när du installerar din tvättstuga.

Det är viktigt att du alltid tar kontakt med en fackman för att installera pumparna på ett korrekt vis. Har du några frågor angående våra pumpar kan du kontakta oss så hjälper vi dig!

Relaterade inlägg