Från garage till uthyrningslägenhet

Nyheter 2021-10-07

Från garage till uthyrningslägenhet

Garaget i Sollentuna har byggts om ett flertal gånger. Det var till en början kombinerat med ett förråd men nu är det ombyggt från kontor till sovrum till en uthyrningslägenhet. Som avloppslösning har de valt att installera en av våra Sanicompact toaletter. 

Till en början var en del av garaget ett förråd men det uppstod ett behov av ett extra kontor där man kunde sitta ostört och jobba. Då byggde familjen om förrådet som blev ett extra kontor. För att slippa gå ut till huset för att gå på toaletten installerades en av våra sanicompacter. Det gjorde att de både sparade tid och pengar då de slapp bila upp golv och asfalt för att komma åt avloppsstammen.

 

På somrarna i sonens rum på vindsvåningen i huset, blev det väldigt varmt då solen lös in från takfönstret. När han sedan fick en flickvän som han ville vara med ostört gjordes kontoret om till ett sovrum. Bänkskivan som hade varit ett skrivbord blev till en diskho med ett enklare kök.

När sonen flyttat ut använde familjen lite till av garaget för att placera en tvättmaskin och dusch i badrummet. Tack vare det blev det en uthyrningslägenhet.