<< 1 2 3 4 >>
 • Nyheter 2021-02-19

  Vad är en avloppspump?

  En avloppspump är en liten maskin med motor som kan pumpa iväg avloppsvatten. Avloppspumpar finns i olika former och varianter, anpassade för olika syften. En avloppspumps funktion är att pumpa iväg avloppsvatten från WC, kök, dusch eller tvättstuga, för att nämna några. En avloppspump används i rum där det inte finns något avlopp, i situationer där det framdragna avloppet är långt borta eller när man bygger till exempel ett Attefallshus och vill använda samma avloppsanslutning som bostadshuset.

  Läs mer
 • Nyheter 2021-01-18

  Att tänka på vid renovering av badrum

  Att bygga ett nytt badrum är en populär renovering för bostadsägare. Det är till och med så att bostadssäljare kan räkna med en rejäl värdeökning på en bostad med ett nyrenoverat badrum. Enligt fastighetsbyrån finns det några viktiga aspekter att tänka på för att säkra ett högre värde på bostaden efter en badrumsrenovering.

  Läs mer
 • Nyheter 2020-10-28

  Hur fungerar en kvarntoalett?

  Så hur fungerar en kvarntoalett? Processen är väldigt enkel. Saniflos kvarntoaletter drivs av en motor som maler ner avfallet till en spolmassa. Massan pumpas sedan iväg tyst och diskret genom ett 22 mm (i diameter) tjockt rör, till ett avloppssystem, septic tank eller holding tank. Avloppsstammen kan vara över 30 meter bort och du behöver inte ta hänsyn till fall, eftersom kvarntoaletten kan pumpa iväg avloppsvattnet även i motfall.

  Läs mer
 • Nyheter 2018-12-18

  Saniflo: en hel värld av pumpar bara ett klick bort!

  Saniflo passar på att lansera en ny webbsajt i samband med det pågående sextioårsjubileet.

  Läs mer
 • Nyheter 2018-12-18

  Vi firar 60 år med ett jubileumslotteri

  Saniflo fyller 60 år och det vill vi fira med våra kunder.

  Läs mer
<< 1 2 3 4 >>