Saniflo: en hel värld av pumpar bara ett klick bort!

Nyheter 2018-12-18

Saniflo: en hel värld av pumpar bara ett klick bort!

Webben är en av våra viktigaste kommunikationskanaler och vi ville göra betydande förbättringar både när det gäller grafisk form och navigering. Målet var en webbplats som ger snabb tillgång till informationen som sökts för både privatpersoner och yrkesverksamma.

Två webbsektioner för bättre navigering

Webbsidans uppdelning i två sektioner underlättar för besökaren att hitta relevant information. Privatkunder får en överblick över möjligheter som våra pumpar skapar för ett bekvämt boende, medan för den professionella kunden har vi fokuserat på att tillhandahålla all relevant teknisk information för att välja rätt avloppspump och utföra korrekt installation. Utöver detta har Pro sektionen fått ett litet tillskott i form av en sida med sprängskisser och reservdelar, till glädje för alla installatörer och servicepartners som nu kan snabbt och enkelt hitta de vanligaste reservdelarna.

SANIACCESS, SANICUBIC ... toalett med kvarn och andra avloppspumpar: ett brett utbud av produkter

För att förenkla sökningen i det breda utbudet av pumpar, har vi gjort det möjligt för besökaren att navigera på två olika sätt. Antingen väljer man vilken typ av utrymme som ska anläggas eller väljer, i produktsortimentet, typ av produkt som man söker. Med tanke på de olika behoven och föreslagna lösningarna ville vi erbjuda besökaren ett verktyg som känns rätt och ger korrekta förslag på minsta möjliga tid.

Enkelt att välja avloppspump med produktväljaren

Är besökaren osäker vilken av pumparna lämpar sig bäst, har vi produktväljaren som steg för steg vaskar fram de pumpar som uppfyller alla krav i kundens projekt.

I hjärtat av nyheterna om sanitetsvärlden

Håll koll på nyheterna och senaste erbjudanden från Saniflo. Längs ner på huvudsidan under rubriken “Se även” hittar du aktualiteter, nya publiceringar och färska erbjudanden.