Hur länge håller en avloppspump?

Nyheter 2021-12-22

Hur länge håller en avloppspump?

Det finns inget lätt svar på den frågan. En avloppspump livslängd kan variera, beroende på installationen och på användningen. Men det finns några saker som du kan göra för att maximera livslängden på din pump. Genom daglig användning och rengöring förlänger du din pumps livslängd. Något vi däremot kan säkerställa är kvalitén på våra pumpar.

Högsta kvalitén

Ett av våra kärnvärden som vår verksamhet strävar efter; är att producera och ge dig marknadens högsta kvalité på våra produkter. Det eftersträvar vi genom att våra produkter produceras i våra egna fabriker i Frankrike där produkterna oavbrutet kvalité testas. Våra forskare arbetar ständigt med att hitta nya innovativa lösningar som förbättrar våra produkter och förenklar din vardag.

Ta hand om din pump

Även om våra produkter är av hög kvalité är det upp till dig hur lång livstid din pump får. Du måste sköta pumpen rätt för att den ska hålla länge. Det är enklare än du tror att sköta om din pump. Du tar hand om den genom daglig användning och att inte slänga ner något annat än det som pumpen är byggd för.

Rengör din avloppspump med Descaler

Då och då kan din pump behöva rengöras och avkalkas. Det kan du enklast göra med rengöringsmedlet Descaler. Det är specifikt framställt för att vara skonsam för våra produkter. Descaler tar bort beläggningar och skyddar pumpens inre delar.

Såhär ska du använda Descaler:

  1. Dra ur elkontakten ur väggen.

  2. Blanda 5 liter vatten med 2 liter Descaler

  3. Häll ner blandningen i toaletten eller i diskhon

  4. Låt stå några timmar eller över natten

  5. Koppla in kontakten och spola så att pumpen tömmer allt.

  6. Klart och din pump är som ny igen!

Förlängd garanti

Vi erbjuder 2 års garanti på våra pumpar under förutsättning att de används enligt bruksanvisning och att installationen är korrekt. Du kan också förlänga din garanti upp till 5 år på vissa produkter genom att registrera den här.

Sammanfattning

Det är många olika faktorer som avgör hur länge din pump kommer att hålla. Du kan påverka livslängden genom att använda din pump och rengöra den med Descaler. Det är viktigt att du inte slänger något annat i pumpen än det den är byggd för. Vi erbjuder marknadens högsta kvalité på våra pumpar så sköter du den rätt kan den få ett långt liv!

Relaterade produkter

Relaterade inlägg