3 Enkla inredningstips på hur du kan förnya köket utan att renovera

Nyheter 2021-11-26

3 Enkla inredningstips på hur du kan förnya köket utan att renovera

Köket kallas ofta hemmets hjärta. Vilket är förståeligt eftersom vi ofta samlas i köket för att äta mat, baka, läsa läxor, jobba eller bara umgås. Det gör att köket kommer att bli slitet och behöver förnyas. Det finns några enkla saker du kan göra för att få en helt ny look på ditt kök utan att riva ut hela köket som både är fördelaktiga och kostnadseffektiva. Har du ett stort kök kan du montera en köksö och ansluta en av våra gråvattenpumpar Sanivite+ så att du får dit en diskho och en diskmaskin. En köksö är en perfekt avlastningsyta, arbetsyta och en härlig samlingsplats.

Förnya ditt kök med mjuka färger och trädetaljer

I stället för att riva ut hela köket kan du skapa en helt ny look med några enkla justeringar. Du kan exempelvis måla om köksluckor och lådor i en ny färg. Just nu är det modernt med mjuka naturnära färger såsom ljusgrön, beige, vitt och grått. För att få nya idéer till ditt kök kan du gå in och kolla på Pinterest. Se trenderna som inspiration och hitta din personliga stil!

Placera en köksö och anslut Sanivite+

För att montera en diskho och diskmaskin En köksö är både en perfekt samlingsplats och en extra yta att förbereda maten på. Dessutom är det en fin detalj i köket som rymmer mycket förvaring. Du kan utrusta din köksö med spis, dubbla diskhoar, diskmaskin, kyl och frys och underskåp, det är bara din fantasi som sätter gränser. Att ha en extra diskho i köksön underlättar matlagningen då du exempelvis kan använda den ena diskhon till att diska och den andra till att skölja grönsaker.

Det är enklare än du tror att placera diskho och diskmaskin i en köksö som saknar avlopp. Gråvattenpumpen Sanivite+ kopplas enkelt in i diskhon eller i diskmaskinen och med smala rör ansluts den till närmsta avlopp. Sanivite+ är en kompakt pump som enkelt kan gömmas i köksön. Sanivite+ måste placeras våtsäkert och installeras på ett fackmannamässigt sätt.

Små detaljer gör skillnaden

En annan enkel och billig justering du kan göra är att byta ut knoppar och handtag. Det finns massor av olika varianter i olika material och färger. För att få till en mer ombonad och mysig känsla i köket kan du addera textil såsom mjuka mattor eller ett par nya gardiner i en ny färg. Du kan också addera trädetaljer till ditt kök såsom en träskärbräda eller sätta upp tavlor med träram vilket skapar en lugnande känsla. 

Med dessa enkla tips kan du skapa en helt ny känsla i ditt kök. Har du några frågor angående våra pumpar kan du kontakta oss så hjälper vi dig! 

Relaterade produkter

Relaterade inlägg